fbpx

Ostotiedot

Ennen tuotteen lopullista ostamista lue ostotiedot. Asiakkaan on varmistettava, sopiiko valittu tuote muodoltaan ja mitoiltaan kylpyhuoneeseen. Isojen tuotteiden (mm. ammeet) osalta on varmistettava, että tuote mahtuu oviaukkojen, porraskäytävien, käytävien jne. läpi.

Mallien osalta on voimassa 2 vuoden määräaika reklamaation toimittamiseen. Sen edellytyksenä on tuotteen asennus ja huolto Santeco:n asiantuntijan suorittamana.

Jos tuotteen on asentanut kolmas henkilö, tuotteen takuu raukeaa.

Uuden höyrysaunan höyrygeneraattorin takuu on 6 kuukautta.

Vaihdettujen varaosien osalta on voimassa 1 kuukauden takuu.

Takuu ei kata:

– väärin asennettuja malleja

– kaupallisessa käytössä olevia malleja*

– takuu raukeaa, jos asiakas on itse avannut/korjannut vesilaitteita, sähkölaitteita (vesipumppuja, ohjauspaneeleita, tietokoneosia, höyrygeneraattoreita jne.)

* Paitsi jos kaupallisessa käytössä olevan tuotteen myyntitapahtuman yhteydessä on laadittu tuotteen kuukausihuollon sopimus

Asennusehdot:

Ennen höyrysaunan tai hieronta-ammeen asentamista on asennustilassa suoritettava vaatimusten mukaiset valmistelutyöt:

  1. Kaikki sähkötyöt on oltava pätevän sähköasentaja tai sähköalan yhtiön suorittamia. Sähköjärjestelmään on asennettava vikavirtasuoja.
  2. Vesiliitäntöjen päät on sijoitettava niille varattuihin paikkoihin (tuotteesta riippuen). Vesiliitännät on vedettävä seinästä ja varustettava 1/2″ ulkokierteellä.
  3. Poistoputken halkaisijan on oltava 50 mm, lattiaan sijoitettuna. Jos poistoputki on johdettu seinään, on ilmoitettava siitä meille etukäteen.

Huom! RYL 2000 vaatimusten mukaisesti on kylpyhuoneessa oltava ammeen tai suihkukaapin poistoputken lisäksi myös lattiakaivo hätätilanteiden varalle (avoin lattiakaivo)!

Asennustiedot:

Puh.: +372 6 414 585

Sähköposti: info@santeco.fi

Asennushinnat:

Tavanomainen suihkukaappi (pieni)*: 120 EUR

Tavanomainen suihkukaappi (iso)*: 190 EUR

Höyrysuihkukaappi (pieni): 290 EUR

Höyrysuihkukaappi (iso): 350 EUR

Höyrysuihkukaappi ja amme: 350 EUR

Höyrysuihkukaappi ja hieronta-amme: 390 EUR

Lasinen hierontasuihkukaappi: 290 EUR

Lasinen höyrysuihkukaappi: 330 EUR

Yhdistelmäsauna: alkaen 360 EUR

Löyly-/infrapunasauna: 250 EUR

Tavanomainen amme: 90 EUR

1-paikkainen hieronta-amme: 150 EUR

2- tai useamman paikkainen hieronta-amme: 190 EUR

Ulkoporealtaan asennus: 290-400 EUR (altaan koosta ja varusteista riippuen)

Asennus kattaa tuotteen liittämisen sähkö-, vesijakelu- ja viemäriverkkoon, tuotteen testaamisen. Asennus ei kata lisäputkien, liitosten, hanojen, listojen asentamista. Asennus ei kata tuotteen soveltamista erityisolosuhteisiin sopivaksi, silikonilla seinään tai lattiaan kiinnittämistä tms.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data02/virt63927/domeenid/www.santeco.fi/htdocs/site/wp-content/plugins/improved-sale-badges/includes/isb-frontend.php on line 99