fbpx

Osamaksu yksityishenkilöille

Esto Osamaksu

ESTO erä – et halua maksaa koko summaa kerralla? Maksa erissä!

Käytä vain maksaessasi tuotteista tai palveluista ESTO osamaksu – Viron halvin, kätevin ja nopein osamaksulinkki!

Lisää tuotteet ostoskoriin, vahvista tilauksesi ja valitse maksutavoista ESTO-osamaksulinkki. Valitse maksaessasi sopiva ajanjakso, kuukausierän suuruus ja allekirjoita kätevästi digitaalisesti henkilökortilla, Smart-ID:llä tai mobiili-ID:llä.

ESTO osamaksu on erittäin nopea ja kätevä maksuratkaisu, jonka avulla voit luoda maksuaikataulun valitsemasi ajanjakson mukaan eli maksaa erissä. Tämä maksuratkaisu tekee luottopäätöksen reaaliajassa ja auttaa sinua tekemään ostoksen alle 60 sekunnissa.

HUOMIO! Jokainen erä on taloudellinen velvoite. Ennen osamaksusopimuksen tekemistä tutustu kyseisen palvelun ehtoihin ja ota tarvittaessa yhteyttä asiantuntijaan.

ESTOn osamaksutarjoaja on ESTO AS (rekisteritunnus 14180709).

ESTOn osamaksuehdot 01.11.2022 asti ovat seuraavat:

  • Korko 0 % (7. kuukaudesta alkaen korko 9.9 % lisätään)
  • Sopimusmaksu 0€
  • Jakso jopa 5 vuotta

ESTO-osamaksua voivat hakea kaikki 18-70-vuotiaat Viron tasavallan kansalaiset. ESTO-maksuerät hoituvat nopeasti ja kätevästi myös juridisille henkilöille.


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data02/virt63927/domeenid/www.santeco.fi/htdocs/site/wp-content/plugins/improved-sale-badges/includes/isb-frontend.php on line 99