fbpx

Nautic Air porealtaat

Nautic Air porealtaat

Kivimäinen ulkonäkö ja laatu:
Johtavan tekniikan ansiosta Nautic Air poreamme ei ole vain kivimäinen, vaan siinä on myös kivialtaiden laatua. (Yhtä kiinteää ja vahvaa kuin kivialtaat)

Nautic Air porealtaissa on ainutlaatuinen 2-kertainen pohjarakenne. Tällaisen rakenteen ansiosta voi ammeessa käyttää uudentyyppisiä mikro- eli neulasuuttimia.

”Needle Air ” eli neulasuuttimilla annettava ilmahieronta: ammeen pohjaan on valettu ilmakanavat, joiden kautta ilma ohjataan satojen ilmasuuttimien kautta ammeeseen. Hiuksenhienot suuttimet ovat ammeen pohjassa melkein näkymättömiä. Suuttiminen luomaa hierontavaikutusta voi verrata neulahierontaan.

Ammemalliin kuuluu ilmahieronnan lisäksi myös LED-väriterapia. Värejä voi valita mielialan mukaan. Sen lisäksi voi käyttää värien vaihteluohjelmaa.

Porealtaaseen kuuluu myös Full Cleaning puhdistusjärjestelmä, joka käynnistyy ammeen jokaisen käyttökerran jälkeen. Puhdistusohjelma varmistaa, että ilmakanaviin ei jää seisovaa vettä, joten amme on bakteerivapaa.

Porealtaan toimintojen ohjaaminen (ilmahieronta, LED-väriterapia, automaattinen puhdistus) tapahtuu ammeen kosketusherkän ohjauspaneelin tai Nautic Air -puhelinsovelluksen avulla.

Share this post


Warning: Trying to access array offset on value of type null in /data02/virt63927/domeenid/www.santeco.fi/htdocs/site/wp-content/plugins/improved-sale-badges/includes/isb-frontend.php on line 99