fbpx

Hieronta-ammeen automaattinen puhdistus

Massaživanni automaatpuhastus

Hieronta-ammeen automaattinen puhdistus

UUTTA! “Full Cleaning” ammeen puhdistusjärjestelmä on kattava puhdistusohjelma, jonka tuloksena kylvyn putkisto puhdistetaan automaattisesti ennen ammeen käyttöä ja sen jälkeen. Ammeen putkisto on veden ja puhdistuskemikaalin käytön seurauksena 100 % bakteerivapaa.  

“Air Full Cleaning” puhdistusjärjestelmä on kattava puhdistusohjelma, jonka tuloksena ilmahieronnan kanavat puhdistetaan ammeen käytön jälkeen automaattisesti. Kylvyn jälkeen ohjataan ilmakanavajärjestelmään huuhteluvettä. Sen jälkeen käynnistyy ilmapuhallin ja koko järjestelmää kuivataan kolmen minuutin ajan. Puhdistusohjelman voi käynnistää automaattisesti tai siihen voi asentaa automaattisen käyttötilan. Amme on puhdistusohjelman tuloksena aina 100 % bakteerivapaa.

Puhdistus- ja desinfiointiaineena käytetään natriumhypokloriittiliuosta, joka puhdistaa putkiston tehokkaasti niihin kertyneistä bakteereista.
Natriumhypokloriitti lukeutuu kaikkein tehokkaimpiin SARS-CoV-2 virusten desinfiointiaineisiin ja on listattu Viron terveysviraston vastaavalle listalle.

Terveysviraston suosittelemien desinfiointiaineiden listan ja käyttöohjeet löydät tästä.

Bakteerivapaiden hieronta-ammeiden valikoiman löydät TÄSTÄ

Share this post